Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

Ν.Σταυρογιάννης: "Παίζουν κερδοσκοπικά παιχνίδια στο χρηματιστήριο-Το λόγο έχει ο Εισαγγελέας"


Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013


<< Κάποιοι κερδοσκοπούν χρησιμοποιώντας παράνομα εσωτερική πληροφόρηση, ενώ η κοινωνία φτωχοποιείται και η οικονομία και η πατρίδα μας καταστρέφεται...>>, δήλωσε στοLamiaReport ο βουλευτής Φθιώτιδας Νίκος Σταυρογιάννης.

Στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Τέντε θα καταθέσουν σήμερα συμπληρωματικά στοιχεία ο γραμματέας της ΠΓ της "Νέα ΜΕΡΑ" Μιχάλης Γιαννάκης μαζί με τον βουλευτή Φθιώτιδας Νίκο Σταυρογιάννη και το δικηγόρο και μέλος της ΠΓ του κόμματος Γιώργο Νούλα.

Τα στοιχεία είναι σχετικά με την χθεσινή αναφορά που κατέθεσαν στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το θέμα που ανέκυψε σχετικά με το ενδεχόμενο εσωτερικής πληροφόρησης για την ακύρωση της συγχώνευσης Εθνικής – Eurobank.

<< Κάποιοι γνώριζαν φαίνεται εδώ και μερικές μέρες το ναυάγιο της συγχώνευσης Εθνικής –Eurobank και τοποθετήθηκαν στο -30% στη συνεδρίαση της Δευτέρας με υπερδιπλασιασμό της τιμής της μετοχής, άρα και των κερδών τους. Κάποιοι κερδοσκοπούν χρησιμοποιώντας παράνομα εσωτερική πληροφόρηση ενώ η κοινωνία φτωχοποιείται και η οικονομία και η πατρίδα μας καταστρέφεται. Η δικαιοσύνη έχει τώρα τον πρώτο λόγο. Σήμερα το μεσημέρι έχουμε νέα συνάντηση με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να προσκομίσουμε και συμπληρωματικά στοιχεία. >>, δήλωσε ο Νίκος Σταυρογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

###